Zepplinn, Zin in Vormgeving

Zepplinn Zin in Vormgeving, met haar ruime atelier, lichte serre en lommerrijke thee- en beeldentuin, ligt midden in de Gelderse Poort. Dit natuurontwikkelingsgebied laat zien hoe de oorspronkelijke natuur van het rivierenlandschap zich opnieuw vormt nu het daartoe een kans krijgt. Op loopafstand van kasteel Doornenburg, de prachtige uiterwaarden, het splitsingspunt van Waal en Rijn en het markante fort Pannerden is ons bedrijf gehuisvest.

Marjo Wiltingh werkt hier samen met diverse collega’s vanuit bezieling en inspiratie! Haar overtuiging is dat iedereen inspiratie heeft en een natuurlijk verlangen voelt om dit vorm te geven.

Met haar programma biedt zij de interactie die nodig is om inspiratie vorm te geven; interactie met jezelf, met materialen en met de mensen en de wereld om je heen.

Alle winst die gemaakt wordt door het bedrijf investeren we weer in het gebouw en de middelen.

Als “ontwikkelingswerker” heb ik testamentair laten vastleggen dat alles na overlijden naar de organisatie Artsen Zonder Grenzen gaat. Iedereen die bij Zepplinn komt voor een workshop, training of cursus draagt op die manier niet alleen bij aan de eigen ontwikkeling maar ook aan die van het werk van Artsen Zonder Grenzen.