Archief Nieuws

Workshops Ecoprinten op papier

Op 24 juni, 29 juli en 19 augustus 2022 zijn er weer workshops Ecoprinten op papier. Op de onderstaande flyer vind je meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Graag tot dan.

Workshops Ecoprinten op zijde

Op 25 juni, 22 juli en 20 augustus 2022 zijn er weer workshops Ecoprinten op zijde. Op de onderstaande flyer vind je meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Graag tot dan.

Expositie in het kerkje van Persingen

Op 23 en 24 april 2022 exposeert Marjo samen met Monique van Stokkum in het kerkje van Persingen. De expositie is van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Zie onderstaande flyer of download hem uitnodiging expositie Kerkje Persingen 2022.


Welkom in de tuin van Zepplinn, Zin in Vormgeving

Ik nodig je van harte uit om de dwalen door mijn tuin. Loop, zit, kijk, luister en neem vooral je tijd. Laat je inspireren voor je eigen tuin, dakterras of balkon. Want, groot of klein, overal kan je deze groene oases maken. Vind je dat moeilijk, heb je geen idee waar te beginnen of loop je vast? Dan biedt ik je mijn ervaring als zeer ervaren hovenier en tuinontwerper aan. Sinds 1995 heb ik vele tuinen in alle soorten en maten mogen ontwerpen en uitvoeren. Door in mijn eigen tuin rond te lopen kan je ervaren wat kenmerkend is voor mijn stijl.

Zoals je kunt zien richt ik me op de natuurlijke sfeer gebruikmakend van zoveel mogelijk natuurlijke- en hergebruikte materialen. De principes van permacultuur vind ik steeds belangrijker en past goed bij deze tijd. Het is een feest om eigen groenten en vruchten uit je tuin te eten. Om wilde bijen, insecten, vogels en andere tuinbewoners uit te nodigen bij jou in je tuin te komen. Ze helpen je de tuin in balans te krijgen én houden.

Wateropvang voor droge periodes. Planten en kruiden die, naast hun hoge sierwaarde, ook erg lekker en gezond zijn. Hoe leuk is dat? En natuurlijk niet te vergeten een plek waar je zelf heerlijk kan luieren op een bank of ligstoel en al dat moois kan observeren. Je eigen lusthof! Hoe geweldig zou dat zijn?

Ik hoop voor nu dat je een fijne tijd hebt in mijn tuin. Als ik er zelf ben aarzel dan niet mij aan te spreken om vragen te stellen. Of misschien wil je meer weten over mijn werk als tuinarchitect en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Natuurlijk kan je ook op een later moment contact met mij opnemen. Dan vertel ik je meteen meer over mijn werkwijze.

Veel plezier gewenst, Marjo Wiltingh – hovenier, tuinarchitect, coach en kunstenaar.
Contact: 06-515 87 368 / info@zepplinn.nl


Open tuin

In het pinksterweekend, op 4, 5 en 6 juni 2022, is de tuin open van 11.00 uur tot 17.00 uur.  Dit is in het kader van de Velt eco Tuindagen, zie flyer. Er is dan tevens verkoop van beelden en planten.