Archief nieuws


Welkom in de tuin van Zepplinn Zin in Vormgeving!

Mijn tuin is open op  17+18+23+25 juli 2020 van 12 tot 16 uur en te vinden bij Zepplinn, pannerdenseweg 28 in Doornenburg.

Ik nodig je van harte uit om de dwalen door mijn tuin. Loop, zit, kijk, luister en neem vooral je tijd. Laat je inspireren voor je eigen tuin, dakterras of balkon. Want, groot of klein, overal kan je deze groene oases maken. Vind je dat moeilijk, heb je geen idee waar te beginnen of loop je vast? Dan biedt ik je mijn ervaring als zeer ervaren hovenier en tuinontwerper aan. Sinds 1995 heb ik vele tuinen in alle soorten en maten mogen ontwerpen en uitvoeren. Door in mijn eigen tuin rond te lopen kan je ervaren wat kenmerkend is voor mijn stijl.

Zoals je kunt zien richt ik me op de natuurlijke sfeer gebruikmakend van zoveel mogelijk natuurlijke- en hergebruikte materialen. De principes van permacultuur vind ik steeds belangrijker en past goed bij deze tijd. Het is een feest om eigen groenten en vruchten uit je tuin te eten. Om wilde bijen, insecten, vogels en andere tuinbewoners uit te nodigen bij jou in je tuin te komen. Ze helpen je de tuin in balans te krijgen én houden.

Wateropvang voor droge periodes. Planten en kruiden die, naast hun hoge sierwaarde, ook erg lekker en gezond zijn. Hoe leuk is dat? En natuurlijk niet te vergeten een plek waar je zelf heerlijk kan luieren op een bank of ligstoel en al dat moois kan observeren. Je eigen lusthof! Hoe geweldig zou dat zijn?

Ik hoop voor nu dat je een fijne tijd hebt in mijn tuin. Als ik er zelf ben aarzel dan niet mij aan te spreken om vragen te stellen. Of misschien wil je meer weten over mijn werk als tuinarchitect en wat ik voor je zou kunnen betekenen. Natuurlijk kan je ook op een later moment contact met mij opnemen. Dan vertel ik je meteen meer over mijn werkwijze.

Veel plezier gewenst, Marjo Wiltingh – hovenier, tuinarchitect, coach en kunstenaar.

Contact: 06-515 87 368 / info@zepplinn.nl


Exposities

Marjo exposeert op 7 en 8 december in kasteel de Kinkelenburg in Bemmel.

Zie ook het Facebookevenement:


Van 24 oktober tot 12 januari exposeert Marjo in de St Maartenskliniek.
Bezoekadres Hengstdal 3, 6574 NA Ubbergen (Nijmegen)

Bekijk ook de folder.