Archief

Workshops Ecoprinten op papier

Op 29 januari, 26 februari en 26 maart 2022 zijn er workshops Ecoprinten op papier. Op de onderstaande flyer vind je meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Graag tot dan.

Workshops Ecoprinten op zijde

Op 28 januari, 25 februari en 25 maart 2022 zijn er workshops Ecoprinten op zijde. Op de onderstaande flyer vind je meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Graag tot dan.

Workshop Ecoprinten

Volg een boeiende workshop Ecoprinten op 25 september, 29 oktober, 13 november of 7 december. Voor meer informatie: zie de onderstaande flyer.


Kunst-Cultuur-Natuurroute ‘Ode aan 3 oevers’

Op 11 en 12 september doet Marjo mee aan de Kunst-Cultuur-Natuurroute ‘Ode aan 3 Oevers’ van Kunstcollectief Gelderse Poort. Ze is een van de ruim 80 kunstenaars die exposeren in eigen atelier of een andere bijzondere locatie in de Gelderse Poort. Marjo exposeert in haar eigen atelier en beeldentuin Zepplinn. De expositie is te bezoeken van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website www.kunstcollectiefgeldersepoort.nl


In de Gelderlander

In de Gelderlander van 3 juni jl. verscheen er een mooi artikel over Marjo. Lees het hier.

 


Open tuindagen: Velt Eco-tuinen

OpĀ  5 en 6 juni 2021 doe ik mee aan de Velt Eco-tuindagen. Mijn cursisten zullen beelden exposeren in mijn tuin en er zijn planten en zaden te koop uit mijn tuin. Natuurlijk zijn ook mijn eigen beelden te bewonderen. De tuin is open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Meer informatie vind je op de website van Velt Eco-tuinen.