Navigation


Hier vindt u nieuws van Zepplinn.

aanmelden nieuwsbrief: info@zepplinn.nl

Volg ons op Facebook

Nieuws

Nieuwsbrief Zepplinn december 2017

Hoi Lief mens,

Even een update van stand van zaken.

Iedereen is op de hoogte van mijn motorongeluk 8 juli 2017 de dag waarop alles anders werd voor mij en veel mensen om mij heen!

Het is ongelooflijk hoeveel impact zo’n ongeluk op de mens kan hebben.

Inmiddels zijn we dik 5 maanden verder en zijn nu gelukkig alle wonden dicht en de breuken groeien aan. Nog steeds veel kwetsbaar. Maar ik kan kleine stukken met stokken lopen en de rest gaat nog met de rolstoel.

Dankzij Isala ziekenhuis Zwolle kan ik, hoop ik, op korte termijn beginnen in St. Maartenskliniek om verder te revalideren.
Lesgeven zat er afgelopen periode niet in omdat ook mijn hoofd nog niet wil. Concentratievermogen en geheugen is slecht. Grote groepen is moeilijk om mij daar in te begeven. Teveel prikkels komen binnen. Ook deelname in verkeer is als medepassagier lastig. Zelf rijden zit er in verband met medicatie nog niet in.

Voor een beweeglijk mens als ik dus geen makkelijke opgave om mij bij neer te leggen en geduld te oefenen. Maar het is wat het is. En gelukkig ben ik gezond en sterk en genees ik voorspoediger dan gedacht…..dus het is maar hoe je het bekijkt.

Bronsgieten zal er niet meer in zitten en dus zijn de ovens verkocht en gelukkig naar Nijmegen in de Vasim. Daar kunnen we te zijner tijd toch weer terecht, ook met groepen, om te gieten.

Ook dit is wel weer slikken, maar noodzakelijk onder ogen te zien dat ik met mijn gebroken lijf dit zware werk nooit meer zal kunnen doen.

 

Wat dan Wel weer?

Het is nog te vroeg om alweer te werken, maar ik kan ook niet helemaal stil zitten dus broed ik op wat misschien wel weer zou kunnen.

Tuin-en interieurontwerpen ga ik weer oppakken. Ik ga kijken of ik mij het 3d-ontwerpen op de computer eigen kan maken. Maar onder tussen gewoon met potlood en papier tekenen kan ik J

Dus, mocht je plannen hebben om een en ander te willen veranderen en daar hulp bij willen. Dan kun je mij bellen of mailen.

 

In de loop van 2018 hoop ik ook zo af en toe weer eens een lesje beeldhouwen te geven. Gelukkig heeft Jos Janssen dit al die tijd kunnen waarnemen! En zal dit doen tot ik dit zelf weer kan oppakken.

Ondertussen ga ik door met oefeningen doen en lekker in het zwembad revalideren en ik hoop binnenkort in Maartenskliniek.

Laatst nog geinterviewd door Magazine "Beleef de Waal'. Om het te lezen, klik HIER op en lees het artikel op bladzijde 50-51

 

Tot zover nu.

Iedereen dank voor al jullie medeleven!! Een plakboek vol met kaarten en lieve woorden!

Fijne kerstdagen en een prachtig mooi en gezond 2018!

Kleine PS: De beeldhouwlessen 2018 beginnen op 8 januari. Voorjaarsvakantie 17 t/m 25 februari.

 

 

Opleiding in kunst vormen en materialen.

De eerste Zepplinn opleiding in kunst vormen en materialen is van start gegaan. Je kunt instromen en het tweede half jaar in het najaar volgen. De lesblokken zijn zo opgebouwd dat dit mogelijk is.

Je leert aan de hand van gerichte opdrachten en oefeningen kennis maken met talrijke materialen en technieken.

Zoals voorstudies maken, moodbord, steen, diverse steensoorten, brons, mallen maken, machinaal werken, model boetseren. Iedereen werkt aan eenzelfde opdracht. Wel met persoonlijke vrijheden. Start van de opleiding woensdag 25 januari 2017.   9.30 uur tot 15. 00 uur.

Bestaat uit 27 woensdagen en 1 zaterdag. Kosten zijn €  980 euro exclusief materialen.

Masterclass.


Bedoeld voor mensen die net starten met ontwikkelen van creativiteit of juist al langer bezig zijn met creatieve werkvormen. Als je graag een verdiepingsslag wil maken en onderzoeken wat je thema is. De eerste twee lessen zullen vooral in het teken van dit onderzoek staan. Daarna gaan we de onderzoeksresultaten in materiaal naar keuze uitwerken. Hierin is alles mogelijk en staat ook het experiment voorop!Kosten € 65 per dag incl. materiaal, excl. steen

 

Houtbewerking!

Je werkt in een natuurlijk gevormd stuk hout.

Dit kun je zelf mee brengen. Gevonden langs de rivier als drijfhout of hout uit het bos… Informeer naar de data.
opgave info@zepplinn.nl

 

Er zijn ook stukken hout aanwezig. Zowel voor beginners als meer gevorderden.

Les wordt gegeven door Gerard Kessels.

Er wordt zoveel mogelijk buiten gewerkt dus warme kleding en schoenen aan. Neem je eigen gereedschap mee als je deze hebt. Dremel bv is handig.

Tuinontwerpen

Het is fijn om je buitenruimte goed in te richten op een mooie en functionele manier en daarbij de kosten zo laag mogelijk te houden.Het voorjaar is in aantocht is het aangewezen moment om je tuin te ontwerpen.Cursus bestaat uit 7 cursus avonden € 125Data tuinontwerpen: donderdagavonden 16-23 febr- 8-16-23-30 maart – 7 april.  Er worden ook huiswerk opdrachten mee gegeven.

Daarna kijken we hoe we wel of niet verder gaan en welke kosten hieraan verbonden zijn.Bel of mail voor een gratis gesprek: Marjo Wiltingh 06-51587368 info@zepplinn.nl

 

Mocht je graag een tuinontwerp willen, maar geen cursus willen doen, dan kun je beroep op mij doen als tuinontwerper

….een eerste gesprek is gratis!!

 

 

Alle cursussen zijn inclusief koffie, thee en gebruik van handgereedschappen.Exclusief: steen. Stenen zijn in voldoende maten en soorten aanwezig, prijzen variëren van 2.10 tot 3,50 per kilo.Bronsmaterialen komen per persoon nog in rekening.Tegels voor mozaïeken zijn € 1,30 per tegel en € 2 voor de rode tegels.Eventueel is er ook gereedschap te koop.U dient zelf zorg dragen voor stofkapje, beschermbril en werkkleding.

 

Wist u dat Zepplinn.

Ook steen en gereedschappen bij ons kunt kopen op afspraak.

Wist u dat we ook uw beeld in boetseerwas in brons gieten voor u? Dat we uw beeld ook op sokkels in steen, en ander materiaal kunnen zetten voor u? Dat we al uw laswerk voor brons kunnen doen? Reparatie en restauratie van kunstwerken.

Wist u dat wij: Kinderfeestjes en team uitjes verzorgen met allerlei creatieve mogelijkheden! Samenwerken met locale ondernemers om grote groepen ook met sportelementen kano, fiets en wandelingen te kunnen combineren!

Overnachtingshut hebben voor twee personen in onze lommerrijke tuin!

informeer ernaar.

 

Atelierverhuur met eventueel gebruik van galerie / serre en tuin.
Ons atelier is ook te huur voor docenten die les willen geven of een training.
Dit kan per dagdeel/ dag en een cyclus van een aantal dagdelen wekelijks achter elkaar.
Prijs is afhankelijk van de wensen en de frequentie. Koffie, thee, lunchgebruik etc. Eventueel met huur van Marjo of Jos als docent.

 


Informeer naar alle mogelijkheden en kosten.

info@zepplinn.nl of bel 06-51587368 Marjo Wiltingh