NavigationMarjo Wiltingh
fotografie Madou


Maria Roelofs
fotografie Annabel Visser

Volg ons op Facebook

Trainingen

Maria Roelofs, trainer, supervisor, coach, systemisch begeleider van groepsprocessen. en Marjo Wiltingh, trainer, kunstenaar, organisator, ideeënfabriek.

Onze samenwerking en daardoor onze gebundelde talenten, welke meerwaarde kunnen wij u bieden voor u en uw organisatie

Een kennismaking met een creatieve werkvorm en systemisch werken, welke meerwaarde kan dit voor uw organisatie opleveren?

Waarom deze samenwerking

Voor Marjo is coachen met een creatieve werkvorm, bij uitstek het hulpmiddel om competenties, stagnatie, valkuilen en uitdagingen van mensen zichtbaar te maken. Het helpt mensen uit de dagelijkse handelingen te komen. Er is geen automatisme binnen het creatieve aanwezig waardoor de gecoachte op een nieuwe manier naar zichzelf leert kijken. Dit brengt een ontwapende ervaring met zich mee, en geldt dan als een vanzelfsprekend vertrekpunt om hem/haar verder te begeleiden! Werken vanuit de situatie die dan zichtbaar wordt en niet vanuit een verhaalsituatie van de gecoachte of opdrachtgever, hoewel deze meestal niet echt verschillen. Voordeel is dat je in het hier en nu kunt coachen. Mensen ervaren dit als veilig en erkennend, en nemen zelf verantwoordelijkheid voor hun leerproces.

Een van de uitgangspunten van het werk van Maria is het systemisch werken met individuen en teams.
Systemisch werken gaat er vanuit dat de mens niet alleen een op zichzelf staand individu is maar een onderdeel van, schakel in een groter geheel zoals een team, afdeling of organisatie.
Elke schakel heeft zijn eigen plek in dat geheel, met de dynamiek die daarbij hoort. Die dynamiek en de bijbehorende patronen beleef je niet altijd even bewust, terwijl h onbewust wel je gedrag bepaald..
In onze manier van werken wordt de dynamiek zichtbaar en bewust gemaakt, waardoor er weer beweging kan komen in een schijnbaar vastgelopen patroon.

Reden genoeg dus om u uit te nodigen met onze combinatie kennis te maken

Er worden trainingen verzorgd, op het gebied van:

  • persoonlijke effectiviteit
  • in beweging komen
  • feedback geven
  • inspiratie en persoonlijk leiderschap
  • teambuilding
  • rouw-/verliesweekend

 

Zepplinn beschikt over ervaren trainers, die op maat een trainingstraject uit zetten.
Onze locatie, met een informele sfeer, is zeer geschikt voor het trainen van mensen.
Het werken met een creatieve werkvorm, even weg uit je hoofd, biedt veel mogelijkheden en nieuwe inzichten.

Trainingen: