Navigation


Thema's
Ont-moeten
ontdek de betekenis van ont-moeten.

Inspiratie inspiratiebronnen voor (meer) vervullend werk

Kosten
€ 62,- per dag inclusief materiaal en gereedschap, koffie/thee en een lunch.

Info en inschrijving
Telefonisch Marjo Wiltingh
0481 -434988

Volg ons op Facebook

Werken in beeld

Workshops waarbij loopbaanthema's en beeldhouwen op creatieve wijze worden gecombineerd.

Wilt u op een ontspannen en persoonlijke wijze aandacht schenken aan boeiende thema's? Maak dan kennis met deze unieke combinatie van werkvormen! Als creatieve loopbaancoach en beeldhouwer biedt Zepplinn u de volgende workshops.

Themagericht werken met steen biedt de mogelijkheid om ideeën of ervaringen in beeld te brengen. Na een korte introductie van het thema laat u zich inspireren door de steen en het beeld dat ontstaat. Dit proces is speels van karakter en kan tegelijkertijd tot onverwachte inzichten leiden. Kortom: een dag met ruimte voor bezinning en verdieping waarbij uw eigen vragen en voorkeuren richtinggevend zijn.

De basisbewerking is het hakken in steen en vervolgens wordt het gecreëerde beeld gevijld, gepolijst en in de was gezet. Bij 'Werken in Beeld' is ervaring met beeldhouwen niet nodig. Afhankelijk van het weer wordt gewerkt in de boomgaard of in de werkplaats temidden van een inspirerende omgeving.

Als beeldhouwer en creatieve loopbaan coach kiezen wij voor een unieke combinatie van creatief werken, met ruimte voor bezinning en bezieling. Afhankelijk van het weer wordt gewerkt in de boomgaard of in de werkplaats temidden van een prachtige omgeving.