Workshop Verliesverhaal

Wil je jouw verliesverhaal vertellen in beeldtaal?

Dan reis ik graag een tijdje met je mee. Vele reizen heb ik in mijn leven mogen maken. Als kunstenaar,  maar vooral als mens. Wat mij is overkomen ben ik ook gaan zien en ervaren als een reis. Onbekend terrein, vaak ruig en onherbergzaam. Tegelijkertijd verrassend door nieuwe ontmoetingen met bekende en onbekende mensen. Alles moest ik opnieuw ontdekken en uitvinden. Mezelf aanpassen aan wat wel- maar vooral aan wat niet meer kan. Denken in mogelijkheden en oplossingen om iets te bereiken.

Komt het je bekend voor?
Dan nodig ik je uit om jouw eigen reis te komen vertellen. Als ervaringsdeskundig reisleider loop ik naast je op, benieuwd naar jouw landschap. Mijn jarenlange ervaring als kunstenaar, docent en coach neem ik als vanzelfsprekend met me mee.

Praktische informatie
Graag ontvang ik je op mijn eigen locatie in Doornenburg. Daar kan je binnen werken in het ruime atelier of buiten in de mooie tuin. Alles is uiteraard rolstoeltoegankelijk. Parkeren is gratis en voor de deur.

Samen bekijken we met welk materiaal jij het fijnste kunt werken en waarmee je verhaal het beste verteld kan worden. Denk aan: klei, keramiek, was, acryl, hout, epoxy, steen of brons. Als je zelf iets hebt mag je dit natuurlijk meenemen.

Kosten
De kosten zijn afhankelijk van wat je precies wil en kan. Richtprijs is € 75 per uur voor individuele begeleiding. Met een groepje van maximaal 4 personen is de richtprijs € 50 per uur. Exclusief materialen.

We beginnen met een kennismakingsgesprek om even te kijken of er een klik is. We bespreken of je alleen wil werken of in een kleine groep en welke tijdsduur bij je past. Bovendien kan je dan meteen mijn locatie zien en ervaren.

Contact
Neem contact met me op om je aan te melden of wanneer je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom.